Джердан Шакири се извини на Швейцария, Ян Зомер заяви: Това не е начинът да оцелееш срещу такъв съперник


Джердан Шакири се извини на Швейцария, Ян Зомер заяви: Това не е начинът да оцелееш срещу такъв съперник
Снимка: Getty Images

2767 0

След тежката загуба с 1:6 от Португалия, един от лидерите на националния отбор на Швейцария - Джердан Шакири, се извини на феновете за отпадането на осминафиналите на Мондиал 2022.

"Трябва да се извиним на всички швейцарски фенове от името на отбора. Това днес не беше истинското ни лице", каза 31-годишният халф на Чикаго Файър след крушението срещу "мореплавателите" и допълни:

"Много сме разочаровани. Не успяхме да се представим както обикновено. Треньорът ни даде план за мача, но той не проработи. Загубихме още през първото полувреме и през целия двубой бяхме крачка назад".

"Не показахме психиката, която обикновено демонстрираме на терена", каза пък вратарят на "кръстоносците" - Ян Зомер. "Много горчива вечер. Дадохме на противника прекалено много пространство. Това не е начинът да оцелееш срещу такъв съперник", категоричен бе 33-годишният страж на Борусия Мьонхенгладбах.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Новата "перла" на Португалия Гонсало Рамош: Кристиано Роналдо е нашият лидер, не знам дали ще съм титуляр и на 1/4-финалите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички