Джак Грийлиш: В Катар ни посрещнаха с цветя, уплаших се от... камила


Джак Грийлиш: В Катар ни посрещнаха с цветя, уплаших се от... камила
Снимка: Getty Images

2042 0

Атакуващият полузащитник на Манчестър Сити и Англия Джак Грийлиш разказа как "Трите лъва" са били посрещнати в Катар. Звездата е бил изненадан и изплашен от камила, която е била част от посрещането на британците.

"На всички ни подариха цветя. Имаше камила, качих се на гърба ѝ, имаше и птица - не знам каква беше. Камилата се изправи напълно, беше толкова високо, че се изплаших. Качих се на нея, но не предполагах, че ще стане толкова високо, нямах представа колко голяма ще бъде, а беше много голяма", разказа футболистът, цитиран от talkSPORT.

"В нашите стаи има рамки със снимки на нашите семейства навсякъде и това ги прави по-уютни. Мисля, че нашите семейства попълниха въпросници, бяха помолени да изпратят снимки и други неща. Вечерта ние стигнахме до стаите си, а там имаше всички тези малки неща, които те карат да се чувстваш като у дома си. Такива неща са хубави. Неща, които са толкова малки, но означават много", допълни английският национал.

Англия започва участието си на Световното първенство в Катар с мач срещу Иран. Срещата е на 21 ноември от 15:00 часа. А защо бащата на английски национал ще получи инфаркт, ако той играе и минута в Катар, четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички