Футболисти на Англия олекнаха с по 40 бона... Трудно ще повярвате в какво инвестираха


Футболисти на Англия олекнаха с по 40 бона... Трудно ще повярвате в какво инвестираха
Снимка: Getty Images

3228 0

Националният отбор на Англия вече кацна в Катар за предстоящото Световно първенство. Двама от играчите на "трите лъва" обаче са направили сериозни инвестиции в защитата на своите домове, преди да потеглят за Мондиала.

Джак Грийлиш и Маркъс Рашфорд са "пръснали" около 40 хиляди паунда за кучета пазачи, които да охраняват техните домове докато те се раздават на световната сцена, предава "Evening Standard".

Звездата на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, се е сдобил с италианската порода куче - Кане Корсо. То може да достигне до 50 килограма тежест, а захапката му - не прощава.

Джак Грийлиш, от своя страна, е инвестирал в породиста белгийска овчарка, с елитно родословие, за да охранява неговия дом, който по непотвърдена информация струва около 2 милиона паунда.

Грийлиш и Рашфорд се присъединяват към своите сънародници Рахийм Стърлинг и Кайл Уокър, които също разчитат на своите кучета да пазят техните имения.

Припомняме, че напоследък много футболни звезди от Острова станаха жертви на обири и грабежи. По всичко личи, че гореспоменатите Рашфорд и Грйлиш нямат никакво намерение да бъдат включвани към този черен списък.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интересният коментар на Роналдо по адрес на неговите фенове в Instagram.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички