Дешан хареса заместник на Жиру в лицето на Тюрам за финала на Мондиал 2022?


Дешан хареса заместник на Жиру в лицето на Тюрам за финала на Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images

1465 0

Франция е напът да "катастрофира" преди финала на Световното първенство по футбол, който е след броени часове, а според информациите, за "петлите" няма да може да стартира от самото начало Оливие Жиру. 

Ветеранът е сред големите звезди на световните шампиони, но водещите медии във Франция алармираха, че удар в коляното по време на последната тренировка на "петлите" оставя под въпрос 36-годишния нападател за двубоя с Аржентина.

От L'Équipe съобщават, че Дидие Дешан вече е взел мерки за предстоящия двубой и не е изключено да замести Жиру с нападателя на Борусия Мюнхенгладбах - Маркъс Тюрам.

Таранът обаче има едва 8 двубоя с националната фланелка, а преди Мондиала в Катар бе викнат "на пожар". След това той получи шанс в четири от срещите, а срещу Мароко влезе, за да изиграе 25 минути. 

До този момент 192-сантиментровият нападател няма попадение за Франция, но асистира срещу Полша. Ако той получи шанс от първата минута, не е изключено "петлите" да заиграят във формацията от победата над Мароко, след като Тюрам влезе в игра.

Вижте повече за ситуацията във Франция и контузията на Жиру!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички