Ново 20: Оливие Жиру пропуска финала на Мондиал 2022?


Ново 20: Оливие Жиру пропуска финала на Мондиал 2022?
Снимка: GettyImages

2459 0

Лоши новини за националния отбор на Франция броени часове преди първия съдийски сигнал за финала на Световното първенство по футбол в Катар. 

Оливие Жиру е под въпрос за решаващата среща срещу Аржентина, след като е получил удар в коляното по време на тренировка на "петлите", информира авторитетното издание "L'Equipe".

Това може да бъде много сериозен удар по амбициите на "петлите" към спечелването на второ поредно световно първенство. Оливие Жиру е човека, който води атаката на Дидие Дешан, като може да се похвали с цели 4 попадения на Мондиала в Катар.

Изглежда главоболията за Дешан нямат край. През последните няколко дни специалистът имаше няколко притеснения от контузии и заболявания, въпреки че най-лошото изглежда е минало.

Защитникът Дайот Упамекано и Адриен Рабио, които започнаха четири от първите пет мача на Франция в турнира, пропуснаха полуфиналната победа над Мароко поради заболяване, като впоследствие вирусът се предаде на централните защитници Рафаел Варан и Ибрахима Конате, които стартираха в сърцето на защитата срещу "Атласките лъвове".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Световноизвестен рапър прогнозира изхода от финала Аржентина - Франция на Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички