Бразилия трепери! Ключови футболисти на "Селесао" с травми преди старта на Мондиал 22'


Бразилия трепери! Ключови футболисти на "Селесао" с травми преди старта на Мондиал 22'
Снимка: GettyImages

1051 0

Остават броени часове до старта на Световното първенство в Катар. Бразилия - един от основните фаворити за спечелването му, сега трепери около двама свои важни футболисти, които са получили травми по време на тренировките на отбора в Торино.

Звездата на английския Нюкасъл - Бруно Гимараеш, е трябвало да си тръгне от тренировката на тима вчера (16 ноември) и да отиде на преглед, след като Родриго от Реал Мадрид е стъпал доста неприятно и силно върху ходилото му.

Алекс Телес пък, който играе за Севиля - под наем от Манчестър Юнайтед, е бил част от единоборство с Неймар, което не е завършило добре за десния бек и също е трябвало да получи медицинска помощ, информира изданието "Evening Standard".

Все още няма информация около здравето на двамата футболисти, но се очаква наставникът Тите да продължи с тренировките до 19 ноември, когато "Селесао" ще се качи на самолета за Доха.

Селесао е считан за един от фаворитите за спечелването на турнира в Катар. Отборът на Тите се стреми да стане първият неевропейски отбор, който ще вдигне престижния златен трофей след собствения си триумф през 2002 година в Япония и Южна Корея.

Освен Телес и Гимараеш друг важен футболист на Тите също е получил травма, която го е накарала да пропусне едно от заниманията на "Селесао".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички