Неймар стартира Мондиал 2022 със закъснение още за първата тренировка на Бразилия


Неймар стартира Мондиал 2022 със закъснение още за първата тренировка на Бразилия
Снимка: Getty Images

2202 0

Суперзвездата на ПСЖ Неймар пристигн със закъснение за първия ден от тренировките на Бразилия за Световното първенство заради проблеми с полета от Париж до Торино, където петкратните световни шампиони ще проведат петдневен лагер преди да отлетят за Доха. С него закъсня и съотборникът му в ПСЖ Маркиньос.

Всички 26 играчи в отбора трябваше да се явят в понеделник сутринта в тренировъчната база на Ювентус, но Неймар и Маркиньос, които играят за френския шампион, се забавиха защото самолетът им трябваше да бъде сменен поради технически проблем.

Двамата пристигнаха следобед, когато треньорът Тите провеждаше първата тренировка с 14-е футболисти, които не играха за своите клубове през уикенда. Неймар и Маркиньос се присъединиха към останалите във фитнеса в края на заниманието.

Според техническия щаб на Бразилия, планът е първите два дни в Торино да се използват за оценка на физическото състояние на играчите, а първата пълноценнта тренировка е насрочена за сряда.

Бразилия започва своята кампания от група "G" на Световното първенство срещу Сърбия на 24 ноември, преди да се изправи срещу Швейцария и Камерун.

Всичко най-интересно около Мондиал 2022 следете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички