Роберто Карлош посочи кои двама английски национали биха играли успешно за Бразилия


Роберто Карлош посочи кои двама английски национали биха играли успешно за Бразилия
Снимка: Getty Images

1709 0

Бившата звезда на Бразилия Роберто Карлош посочи играчите от английския национален отбор, които биха могли да попаднат в състава на "Селесао". И двата отбора ще участват на предстоящото Световно първенство в Катар, но сега са в различни групи.

Южноамериканците ще мерят сили в тази фаза с Швейцария, Сърбия и Камерун. "Трите лъва" делят една група с Уелс, САЩ и Иран. Шампионатът на планетата започва в неделя.

"Кой от отбора на Англия може да играе за Бразилия? Александър-Арнолд би могъл, защото той е един от най-добрите играчи. Кейн също е добър играч. Англия има добър отбор не само като имена, но и като качество на състава", коментира бразилецът, цитиран от "The Sun".

"Ако избирам футболисти, които са готови да играят на световно първенство за Бразилия, тогава бих посочил тези двамата: Кейн и Александър Арнолд, но има и други. В отбора на Англия има много добри играчи, те имат качествен състав", допълни бившият бек на Реал Мадрид. А ето какво каза Карлош по-рано за настоящия отбор на Бразилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички