Бразилия срещу Сърбия по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Бразилия срещу Сърбия по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: Guliver/GettyImages

6199 0

Петият ден от Световното първенство 2022 започва днес, а той ще даде старт и на двубоите от група "G". В нея попаднаха селекциите на Швейцария и Камерун, които ще играят от 12 часа и Бразилия и Сърбия, които ще се изправят в последния двубой за четвъртък. 

*Време е за фаворита! Ще танцува ли Бразилия или Сърбия ще "полети" над "селесао"? (в линка ще видите и вероятните стартови 11 на двата отбора).

Срещата между "селесао" и балканския тим биват определяни като една от най-любопитните в груповата фаза на турнира, въпреки че възпитаниците на Тите биват определяни като големите фаворити както в групата, така и в надпреварата. 

Сърбия обаче ще спори с Швейцария до последно за втората позиция, а трите отбора бяха заедно и през 2018 г. Тогава "кръстоносците" се класираха за сметка на балканските възпитаници, които отстъпиха от другите два фаворита. Сега те ще опитат да си върнат, а за тази цел имат и страхотни звезди. 

Латиноамериканската селекция обаче разполага с още по-мощен състав и ще се опита да накаже противника си още в самото начало. Двубоят преди четири години завърши при 2:0 за Бразилия, а през 2014 г. се налагат с 1:0 в контрола, която бива първата среща между двата тима. 

Коя телевизия ще излъчи Бразилия - Сърбия

За двамата селекционера под въпрос остава по една звезда - Александър Митрович, може да пропусне за символичните гости, докато неясна остава ситуацията и около Антъни. 

За двубоят обаче остава сигурно, че ще бъде предаван пряко по БНТ 1 и БНТ 3, междувременно ще може да проследите всичко интересно около двубоя НА ЖИВО със SportLive.bg! Неговото начало ще бъде дадено в 21 часа българско време, а тук може да видите пълната ТВ програма за Мондиал 2022!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички