Бразилия "осакатя" - и Алекс Телес изглежда, че приключи със Световното първенство


Бразилия "осакатя" - и Алекс Телес изглежда, че приключи със Световното първенство
Снимка: GettyImages

1857 0

Бразилия приключи успешно груповата фаза на Световното първенство по футбол и спечели група "G" в компанията на Сърбия, Швейцария и Камерун. "Селесао" събра 6 точки след два успеха и поражение от африканците с 0:1, но загубата изглежда като най-малкия проблем за Тите.

Оказва се, че фаворитите са дали две нови "жертви" на терена, което може да повлияят изключително негативно на Бразилия в предстоящите двубои. На южноамериканците им предстои осминафинал с Южна Корея, а както вече написахме - Габриел Жезус, почти сигурно приключи с Мондиал 2022!

Към лазарет обаче изглежда, че с пълна сила се е засилил и левият бек - Алекс Телес, който бе принудително заменен при поражението от Камерун. Той бе сменен още в 54-тата минута от Маркиньос. 

Информацията бе споделена от бразилския портал GE само минути, след като стана ясно и състоянието на Жезус. Това влошава ситуацията, която започна с контузията на Неймар още в първия двубой.

Междувременно и Алекс Сандро продължава да се възстановява от контузия и така пред Тите опции за левия фланг в отбраната остават Маркиньос, Данило и Бремер като най-вероятни заместници.

Прочетете повече за контузията на Габриел Жезус и евентуалното му отпадане от групата на Бразилия за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички