Тите се оплака от календара на Световното първенство по футбол след загубата от Камерун


Тите се оплака от календара на Световното първенство по футбол след загубата от Камерун
Снимка: Getty Images

1314 0

Селекционерът на бразилския национален отбор - Тите, говори след поражението в последния кръг от груповата фаза на Световното първенство по футбол в Катар. "Селесао" отстъпи с 0:1 на Камерун в двубой без особено значение за фаворизираната селекция, тъй като си бе осигурила продължаването напред още преди двубоя.

Пред Бразилия предстои двубой срещу Република Корея на осминафиналите в надпреварата, а специалистът на латиноамериканците призна, че възпитаниците му са се представили слабо срещу Камерун.

"Видяхме много атаки и още толкова контраатаки, докато Камерун търсеше точно това. Опитвахме се да бъдем по-ефективни, но не се получи. Тази вечер всички загубихме, това е колективно поражение. Има много малко време между мачовете. Трябва да се представяме балансирано, модерният футбол го изисква. Никой не е спечелил три мача на това Световно първенство. Трите отбора, които се класираха рано - загубиха (Франция, Бразилия и Португалия).

Резултатите говорят сами за себе си. Двубоите са доста трудни и трябва много да се внимава. Бяхме внимателни срещу Камерун, но те играха много добре и заслужават тази победа. Не можем да кажем, че този или онзи съперник на осминафиналите е по-лесен, или че имаме предимство. Трябва да бъдем доста внимателни", обясни Тите пред "АФП" след последния съдийски сигнал.

Вижте какво се случва с голямата звезда на Бразилия - Неймар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички