Бразилският доктор с обещаващи новини за Неймар преди срещата с Южна Корея


Бразилският доктор с обещаващи новини за Неймар преди срещата с Южна Корея
Снимка: Getty Images

2531 0

В лагера на националния отбор на Бразилия трепнат в очакване да разберат дали лидерът на тима Неймар ще бъде на линия за предстоящата осминафинална среща на "Селесао" срещу Южна Корея на Световното първенство по футбол.

Докторът на бразилския отбор - Родриго Ласмар, предостави актуална информация за контузиите на Неймар и Алекс Сандро преди осминафиналния сблъсък с Южна Корея в понеделник. Той поясни, че има малка вероятност Неймар да бъде на разположение за Тите.

"Що се отнася до Неймар и Алекс Сандро, смятаме, че разполагаме с време и има възможност те да са на линия", каза Ласмар пред медиите.

"Нека видим как ще се развият нещата - двамата все още не са започнали да тренират с топка и ще го направят утре. Ще бъде важно да видим как ще реагират на този нов стил, така че в зависимост от това ще вземем нашето финално решение", добави още медицинското лице.

Припомняме, че Неймар получи травма в глезена по време на първата среща на Бразилия срещу Сърбия в груповата фаза на Мондиала. Той трябваше да напусне срещата преждевременно в 80-ата минута и пропусна остатъка от мачовете на "Селесао" в групата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Тиаго Силва се "разправи" с Каземиро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички