Бивш белгийски селекционер: Думите на Де Бройне не трябваше да излизат наяве


Бивш белгийски селекционер: Думите на Де Бройне не трябваше да излизат наяве
Снимка: Getty Images

1969 0

Един от основните футболисти на националния отбор на Белгия - Кевин Де Бройне, направи наскоро доста любопитно изказване, заявявайки, че селекцията на "червените дяволи" е твърде стара и няма шанс да спечели Световното първенство по футбол в Катар.

За тези свои думи плеймейкърът на Манчестър Сити си навлече доста критици, а към тях се присъедини и бившият национален селекционер на Белгия - Марк Вилмотс.

"Случиха се неща, които не трябваше да се случват никога. Създадох тази група и ги научих да се уважават един друг, а не да се критикуват", заяви Вилмотс пред "Het Nieuwsblad".

"Така че това, което направи Кевин Де Бройне, не беше правилно. Ако има някаква критика към отбора, трябва да я запази в тайна. Думите на Кевин не трябваше да излизат наяве. Споровете на терена или изявленията в медиите не са от полза за никого", добави още белгийският специалист.

Припомняме, че след тази изява на белгийската звезда, стана ясно, че е имало голяма свада в съблекалнята на "дяволите". Стигнало се е до разправа между няколко футболисти, сред които е бил и самият Де Бройне.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вълненията в Брюксел след загубата на Белгия от Мароко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички