Могат ли Меси и Роналдо да се срещнат в елиминациите на Мондиал 2022?


Могат ли Меси и Роналдо да се срещнат в елиминациите на Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images/ колаж: Sportlive.bg

1756 0

И двете суперзвезди на футбола през новия век - Лионел Меси и Кристиано Роналдо, ще играят в осминафиналите на Световното първенство по футбол. "Мореплавателите" си осигуриха място на елиминациите след 2 поредни победи в групите, докато "гаучосите" си подпечатаха билета за тях едва снощи, в последния кръг на груповата фаза.

Феновете на двамата, а и на футбола като цяло, вече се вълнуват има ли шанс португалецът и аржентинецът, които са спечелили общо 12 награди "Златната топка", да се изправят един срещу друг. И отговорът на този въпрос е: Да, има.

КОГА И ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ?

Португалия и Аржентина могат да се срещнат на полуфиналите в Катар, ако европейците заемат второто място в група "Н" и двата отбора успеят да победят съперниците си на 1/8-финалите и на 1/4-финалите.

МОГАТ ДА СЕ ДУЕЛИРАТ И ПО-НАПРЕД В ТУРНИРА

Също така Меси и Роналдо могат да се изправят един срещу друг във финала на Мондиал 2022 или в мача за третото място, ако Португалия заеме първото място в група "Н" и съперниците стигнат до финала.

Иначе в осминафиналите в Катар Аржентина ще играе срещу Австралия, докато класирането в група "Н" ще стане ясно в утрешния ден, 2-ри декември. А ето как вратарят на Полша спаси дузпата на Меси в двубоя снощи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички