Аржентинци с гнусни обиди към Франция, обидиха Мбапе заради гаджето му (ВИДЕО)


Аржентинци с гнусни обиди към Франция, обидиха Мбапе заради гаджето му (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3987 0

Аржентина се класира на финала за Мондиал 2022 след категоричен успех с 3:0 над Хърватия в мач с невероятна атмосфера, основно създадена от феновете на „албиселесте“. Привържениците на латиносите са известни като едни от най-страстните в световен мащаб и правят чудесно шоу по трибуните в Катар, но след успеха над „ватрените“ част от тях запяха песен, която обижда изключително много Франция.

Както е известно, селекцията на „петлите“ ще е именно съперникът на Аржентина във финала, като двата отбора ще решат спора на 18-и декември, неделя.

Репортер реши да говори с фенове след победата над Хърватия, когато те запяха обидната песен към французите. Той опита да снеме микрофона, но не успя.

„Те разпръскват лъжи. Твърдят, че играят за Франция, но всички са от Ангола. Колко хубаво е това, тъй като ще ги накараме да бягат. Те са транссексуални, точно като онзи ши*аняк Мбапе. Майка му е от Нигерия, баща му от Камерун, а по документи той е французин“, гласи аржентинският текст в буквален превод. А защо има връзка Мбапе с транссексуалността, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички