Аржентина срещу Хърватия! Меси срещу Модрич! Първият финалист на Световно първенство 2022 е... (ВИДЕО)


Аржентина срещу Хърватия! Меси срещу Модрич! Първият финалист на Световно първенство 2022 е... (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg колаж

20572 0

60 мача изминаха, остават 4 да се изиграят на Световно първенство 2022 в Катар, и то какви! След 3 седмици на пълни футболни емоции, невероятни обрати, шокиращи изненади и много футбол, вече е време за мачовете, които ще решат всички спорове на шампионата - полуфиналите и финалът! 

Във вторник стартира програмата на полуфиналите на Мондиал 2022, като футболното шоу започва с битката Аржентина - Хърватия. Гледайте видеото, за да научите всичко важно преди мача, или продължете да четете: 

Полуфиналите на Световно първенство 2022: Аржентина срещу Хърватия 

Полуфиналите на шампионата ще се изиграят във вторник и в сряда, като започват в днешния ден (13.12) с битката между Аржентина и Хърватия - тези две страни ще определят първия финалист в Катар! Настоящият епизод на "Точно попадение" е посветен изцяло на предстоящия полуфинал, така че гледайте видеото, или продължете да четете: 

Меси дърпа каруцата, за да изпълни мечтата си за световна титла 

Аржентина започна пътя си на планетарния форум с шокираща загуба от Саудитска Арабия. След това отборът се стабилизира, спечели групата си и се добра до полуфиналите за 2-ри път в последните 3 издания, като Меси е основната двигателна сила на "гаучосите". С 4 гола и две асистенции няма спор, че той е най-важният играч на тима. 

Как Аржентина стигна до полуфиналите, кои са силните и слабите страни - гледайте в първия блок от видеото: 

Модрич дърпа хърватските конци, но друг е героят сега 

Едва ли някой може да повярва, че Лука Модрич беше с най-много подавания в мача с Бразилия, в който изигра 120 минути на константно добро ниво, въпреки че е на 37 години. Плеймейкърът мечтае отново да играе финал с малка Хърватия, а изглежда "шахматистите" са твърдо решени да го направят, и то по старата схема - с дузпи и страхотен вратар. 

Ливакович е новият герой на "ватрените", след като направи 11 спасявания срещу Бразилия, а до момента спря 4 дузпи (срещу "селесао" и Япония) - как Хърватия се добра до полуфиналите ОТНОВО и има ли шанс - гледайте във видеото: 

Анализ и очаквания за Аржентина - Хърватия 

Ситуацията е много различна от 2018, когато в групите на Световното в Русия "шахматистите" прегазиха Аржентина с 3:0, въпреки че и тогава "гаучосите" бяха супер фаворит срещу балканската селекция. На настоящия шампионат Меси и компания са фаворит №2 на букмейкърите - както преди началото на турнира, така и сега, докато за Хърватия и полуфиналът е същински подвиг. 

Как ще се развие срещата, тактически анализ на двата тима и ключови играчи - чуйте във видеото: 

Прогнозите на специалистите за полуфинала Аржентина - Хърватия 

След няколко дни пауза, в "Точно попадение" (излъчващо се със съдействието на Sesame.bg), се завръща играта с прогнозите на специалистите, които използват коефициентите на Sesame.bg, за да изберат своите пазари и предположения за това как ще се развият срещите от Световното по футбол - част от тях вижте под статията, а останалите - във днешното предаване: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички