Аржентина - Нидерландия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство?


Аржентина - Нидерландия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство?
Снимка: GettyImages

4924 0

Четвъртфиналите на Световното първенство в Катар започват, а зрелището, на което което се наслаждаваха всички до момента обещава да е дори още по-голямо. Каква по-добра предпоставка за такова от двубой между Аржентина и Нидерландия за място на 1/2 финалите на Мондиала?

"Гаучосите" продължават своя поход към така мечтания трофей, след като завършиха първи в своята Група "C", а по-късно се разправиха с Австралия след 2:1 на 1/8 финалите. 

Те стартираха турнира с неприятна изненада за своите фенове, губейки от Саудитска Арабия. След срамното поражение обаче Лео Меси и компания се взеха в ръце и направиха това, което се изискваше от тях, а именно 3 последователни победи.

Сега обаче на пътя им е Нидерландия. В предния етап от надпреварата "лалетата" отказаха САЩ с 3:1, а преди това завършиха на първо място в Група "A". 

Гледайки статистиката, Нидерландия е неудобен съперник за Аржентина. В исторически план двете страни са се срещали 9 пъти. В тях нидерландците побеждават 4 пъти, 1 завършват наравно, а 4 губят при голова разлика 13:6 в тяхна полза. Последният такъв е на 1/2 финал на Световното 2014 г., когато "гаучосите" се класират на финал след изпълнение на дузпи.

Къде да гледаме Аржентина - Нидерландия на Мондиал 2022?

Двубоят между Аржентина и Нидерландия, който е с начален час 21:00 ч., ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 3". Срещата на "гаучосите" с "лалетата" можете да проследите и НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол 2022

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички