Преди 1/4-финала с Нидерландия: В Аржентина припомниха изказване на Анхел ди Мария по адрес на Луис ван Гаал


Преди 1/4-финала с Нидерландия: В Аржентина припомниха изказване на Анхел ди Мария по адрес на Луис ван Гаал
Снимка: Getty Images

4936 0

Една от звездите в националния отбор на Аржентина - Анхел Ди Мария, със сигурност ще бъде силно мотивиран да покаже на бившия си треньор Луис ван Гаал, че е сгрешил с отношението си към него по време на съвместния им престой в Манчестър Юнайтед.

Двамата ще се срещнат отново в петък, 9 декември, когато "гаучосите" се изправят срещу Нидерландия в 1/4-финален сблъсък от Мондиал 2022.

В часовете преди мача, аржентинските медии припомниха думи на Ди Мария по адрес на Ван Гаал, който сега е старши треньор на "лалетата":

"Напуснах Манчестър Юнайтед заради него, ръководството знаеше, че той е моят проблем. Спечелихме с 3:0 в един мач, вкарах гол и направих асистенция, а на следващия ден той ми се обади, за да ми покаже видео на всяко мое лошо отиграване. Най-лошият треньор в моята кариера!", казва 34-годишният футболист, цитиран от "Ataque Futbolero".

Ди Мария отиде при "червените дяволи" през август 2014 година, напускайки Реал Мадрид за сумата от 75 милиона евро. Само 12 месеца по-късно той си тръгна от "Олд Трафорд" и облече екипа на ПСЖ, отчитайки се с 4 гола и 12 асистенции в общо 32 мача във всички турнири. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нидерландският страж се заяде с Лионел Меси: Той също може да пропуска

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички