В САЩ ги е страх повече от паяци, отколко от Англия


В САЩ ги е страх повече от паяци, отколко от Англия
Снимка: GettyImages

1608 0

Полузащитникът на САЩ и Лийдс Юнайтед - Тайлър Адамс, говори на пресконференция на янките преди предстоящия мач срещу Англия.

Двата отбора ще се срещнат един срещу друг в петък от 21,00 часа, а сайтът Sportlive.bg ще следи всичко НА ЖИВО за своите читатели.

Адамс призна, че изпитва по-голям страх от паяците, отколкото от отбора на Англия, както и, че не обръща внимание на факта, че определят САЩ като аутсайдер.

„Англия е голям отбор, но дали се страхуваме? Не бих казал, че има много неща, от които се страхувам, освен от паяците. И преди съм играл срещу такива големи футболисти“, коментира халфът.

„Ние също искаме да покажем на какво сме способни и че футболът в САЩ се развива в правилната посоча“, добави Адамс.

„Не обръщаме внимание на това, че ни определят за аутсайдери. Този факт няма никакво значение. Несъмнено сме изправени пред голяма възможност. Тези мачове са истинска привилегия да излезеш на терена и да играеш срещу такива противници. Уважаваме съперника и вероятно това е взаимно, но когато се постигат добри резултати, хората показват по-голям респект“, смята още Тайлър Адамс. А кои двама могат да запишат история в този мач, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички