Англия – Франция по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство по футбол?


Англия – Франция по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

3670 0

Четвъртфиналите на Световното първенство в Катар вече са в своя разгар, а какъв по-добър пример за завършек от двубой между два от фаворитите Англия и Франция. „Трите лъва“ и „петлите“ влизат в ожесточен спор, а само един от тях ще намери място на ½ финалите на Мондиала в Катар.

Англия продължава да мечтае най-накрая да осъществи прочутия рефрен „It’s coming home” и да донесе бленувания трофей у дома. За целта възпитаниците на Гарет Саутгейт направиха необходимото, за да завършат първи в своята Група „B”, след което отстраниха и Сенегал с класическо 3:0 на 1/8 финалите. Сега те искат да продължат да громят, но на пътя им е световният шампион от изминалото издание на турнира.

Статутът на Франция, както и изпълнения със звездни имена състав на Дидие Дешан е истински кошмар за всеки съперник. „Петлите“ са един от най-добре представящите се отбори на Мондиала, а единственият повод за размисъл е загубата от Тунис с 0:1 в последния мач от групите. Тя обаче дойде при вече осигурено класиране напред, където „падна главата“ на Полша.

Двата европейски съперника се познават отлично. Помежду си в исторически план те са се срещали цели 31 пъти. В тях превес имат англичаните, които постигат 17 победи. 5 пъти двата тима завършват наравно, а с 9 успехи могат да се похвалят французите.

Къде да гледаме Англия – Франция на Мондиал 2022?

Двубоят между Англия и Франция, който е с начален час 21:00 ч. ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на „Нова“ и „Диема Спорт 3“. Срещата на „трите лъва“ с „петлите“ можете да проследите и НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол 2022

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички