Ас на Юнайтед призна: Изключих телевизора, когато Сити вдигна трофея в Шампионска лига


Ас на Юнайтед призна: Изключих телевизора, когато Сити вдигна трофея в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

1530 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд призна, че не е могъл да понесе гледката как играчите на Манчестър Сити вдигат трофея в Шампионска лига. "Гражданите" завоюваха трофея след победа с 1:0 във финала срещу Интер.

Английският национал е последвал примера на Трент Александър-Арнолд от Ливърпул, който през март заяви, че е изключил телевизора, когато "червените дяволи" спечелиха Купата на Лигата.

"Същото беше и при мен. Обичам да гледам футбол, обичам да гледам най-добрите мачове и точно това правя. Но след като те спечелиха мача, нямам нужда да ги гледам как празнуват и всичко останало. Така че, да, изключих телевизора", сподели Рашфорд, цитиран от "The Independent".

Допълнително горчивина на играчите на Юнайтед дава фактът, че "Ушатата купа" беше трета за Сити през сезона. По-рано играчите на Хосеп Гуардиола спечелиха и Висшата лига и ФА Къп. Във финала на втория по сила английски клубен турнир "гражданите" надвиха "червените дяволи". Ето какво още каза Рашфорд за златния требъл на Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички