Драмата около Пике и Шакира застигна и "Ел Класико", за да се осмее Барселона (СНИМКА)


Драмата около Пике и Шакира застигна и "Ел Класико", за да се осмее Барселона (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

8627 0

Раздялата и скандалите около Жерар Пике и Шакира толкова са завладели испанските медии, както и феновете, че драмата дори "зарази" и "Ел Класико". В реванша от полуфиналите за Купата на Краля Реал Мадрид разгроми с 4:0 Барселона на "Камп Ноу".

И "Ел Класико" стана част от скандалите между Шакира и Пике

Социалните медии бяха "наводнени" със снимка на колумбийската поп звезда Шакира, на която тя показва четири пръста на едната си ръка и да създава "нула" с другата.

Някои потребители са публикували изображението в оригиналния му формат, докато други са го обърнали, за да отразят статуса на Мадрид като отбор гост в двубоя. Така или иначе, намерението е ясно: да се подиграват на Барса за резултата на "Камп Ноу". Използвайки изображение, чийто ефект е подсилен от продължаващата ожесточеност около раздялата на Шакира с легендарния бивш защитник на "блауграна" Жерар Пике.

След като снимката започна да се разпространява, някои потребители бяха сигурни, че  певицата успешно прогнозира резултата от сблъсъка за Купата в сряда. Това обаче не е така, защото изображението е на шест години. Само преди дни пък Шакира напусна Барселона и отново успя да ядоса Пике с решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички