На Шакира ѝ писна: Предприе действие, за да предпази децата си


На Шакира ѝ писна: Предприе действие, за да предпази децата си
Снимка: Getty Images

19808 0

Популярната певица Шакира, която е бивша половинка на Жерар Пике, излезе със съобщение в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Тя моли за повече уединение за децата ѝ, които биват преследвани навсякъде, съдейки по думите ѝ.

Ето какво точно написа:

"Скъпи приятели, журналисти и медии,

В този момент на промени в живота ми като обществена личност е разбираемо, че около мен и семейството ми има постоянно любопитство от пресата.

И все пак децата ми Милан и Саша изживяха много трудна година, страдайки от непрестанна обсада и непрестанно преследване на папараци и различни медии в Барселона.

Тъй като започват нова фаза в живота си, призовавам медиите от името на децата ми да уважават правото им на личен живот.

Моля ви да се въздържате да ги следвате до изхода или входа на училището, да ги чакате пред вратата на къщата ни или да ги преследвате до извънкласните им дейности и игри, както се случва всеки ден в Барселона, за да получите снимки или по-добри оценки.

Вярвам, че журналисти и фотографите са чувствителни към ситуацията, пред която са изправени Милан и Саша и могат да се държат по възможно най-хуманния начин с тях, като се има предвид, че това е здравето и физическата и емоционалната цялост на двама на 8 и 10 години - навън на улицата и на училище, да се чувстват в безопасност и да усещат спокойствие, без да ги преследват или да са подложени на постоянно наблюдение.

Удължавам тази петиция вече не като артист, а като майка, която иска да защитава и да се грижи за психологическото и емоционалното благополучие на децата си, за да могат те да живеят здравословен и щастлив живот, както всяко дете заслужава.

Благодаря ви за разбирането и подкрепата,

Шакира" - написа тя.

Наскоро пък драмата около Пике и Шакира застигна "Ел Класико", за да осмее Барселона (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички