Тотално ли зачеркна Шакира? Пике показва колко е щастлив след раздялата с нея


Тотално ли зачеркна Шакира? Пике показва колко е щастлив след раздялата с нея

4509 0

През последната година животът на Жерар Пике се характеризира с раздялата му с Шакира. През последните няколко месеца и двамата направиха няколко противоречиви публични изяви. Колумбийката дори посвети последните си песни на Пике, в които открито го атакуваше.

Пике иска да докаже, че е щастлив и след раздялата с Шакира

Бившият защитник на Барселона обаче не изглежда да е засегнат, както се изрази в интервю. "Много съм щастлив. Имаше промени в живота ми и успях да запазя щастието си", каза Пике пред "El Pais". Всъщност той казва, че в момента прави това, което иска и че винаги иска да бъде верен на себе си.

Въпреки критиките, които получи за изневярата си на Шакира с Клара Чиа, сегашната му приятелка, той не изрази особено притеснение. "Хората, на които държа и които обичам, са тези, които ме познават. Не ме интересува никой друг", допълни бившият испански национал.

С поглед към бъдещето

Пике толкова малко се интересува от мнението на другите, че всъщност има едно правило, според което да живее. "В деня, в който умра, ще погледна назад и ще се надявам, че винаги съм правил това, което съм искал. Искам да бъда верен на себе си. Няма да харча пари за изчистване на имиджа си", посочи каталунецът.

От друга страна, бившият играч защити позицията си и се позова на участието на децата си в раздялата с Шакира и каква е била тяхната роля, откакто го обявиха миналия юни. "Всеки носи отговорността да се опита да направи най-доброто за децата си“, добави Пике.

Той също така вярва, че работата на родителя е да "защитава" децата си: "Върху това съм фокусиран и това е моята работа като баща". През следващите месеци обаче се очаква Саша и Милан да се отправят към Маями с Шакира, в резултат на споразумението за попечителството, постигнато от бившата двойка преди време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички