Заедно ли са отново Кубрат Пулев и Андреа? (СНИМКИ)


Заедно ли са отново Кубрат Пулев и Андреа? (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

7277 0

Кубрат Пулев и доскорошната му дългогодишна приятелка Андреа изглежда са оставили различията помежду си настрана. Двамата са снимали заедно реклама, като кадри от нея пусна певицата в личния си профил в Instagram.

Кадрите са от реклама на водка и са заснети в парк-музей "Врана". Фотосесията е осъществена броени дни преди мача на българския боксьор срещу британеца Антъни Джошуа за световните титли в тежка категория следващия месец.

Припомняме, че през лятото наранената блондинка публично обяви, че е скъсала с боксовата звезда, отправяйки тежки обвинения към бившия си чрез публикации в социалните мрежи. Това бе втора раздяла само за няколко месеца, след като и в края на 2019-а отново не бяха заедно.

12 ИЗПЕПЕЛЯВАЩО СЕКСИ СНИМКИ НА АНДРЕА

Сега отново се повдига въпросът дали двамата са отново са заедно. Само преди няколко дни Андреа призовава желаещите да си закупят специална фланелка на Кобрата, поставяйки линкове към официалния му сайт, откъдето могат да се снабдят с фенски артикули от марката на боксьора. Преди няколко месеца Андреа изкара и документ, с който уличава Пулев, че купувал имоти с любовниците си (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички