На Острова: Андреа - зашеметяващата приятелка на Пулев, ще бъде в ъгъла му за боя с Джошуа


На Острова: Андреа - зашеметяващата приятелка на Пулев, ще бъде в ъгъла му за боя с Джошуа
Снимка: Facebook

4155 0

Таблоидното британско издание The Sun обърна специално внимание Андреа във връзка с евентуалния сблъсък на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа, за който все още няма официално потвърждение. Кобрата е официален претендент на IBF и по право трябва да се изправи срещу двукратния световен шампион.

Кубрат Пулев може да се надява, че ще разчита на зашеметяващата си приятелка Андреа да бъде в неговия ъгъл, ако бъде потвърдена борбата за световната титла срещу Антъни Джошуа, пише изданието. Допълва се още, че по-рано през годината двамата се разделиха след скандала с целувката с Джени Суши, като и двамата са изтрили общите си снимки в Instagram.

Отбелязва се, че в последните дни вече има информации, че двамата са отново заедно и боксьорът ни ще може да разчита на нейната подкрепа.  Ако тя бъде близо до него, то това ще е доста голяма изненада, като неведнъж е признавала, че не обича да присъства на неговите мачове, защото ги изживява много емоционално. Точно такъв бе случаят при двубоя му в София срещу Хюи Фюри, на който присъства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички