Боксовият сблъсък Антъни Джошуа - Кубрат Пулев най-вероятно ще се състои на "Уембли"


Боксовият сблъсък Антъни Джошуа - Кубрат Пулев най-вероятно ще се състои на "Уембли"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1703 0

Боксовият мач на Кубрат Пулев за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа може да се състои на The SSE Arena, намираща се непосредствено до олимпийския стадион "Уембли". Двубоят трябваше да се състои в митичната зала O2 Arena, но заради голямата вероятност да няма фенове организаторите най-вероятно ще преместят двубоя в The SSE Arena.

Англия се намира в общонационална карантина до 2 декември, като е много вероятно тя да бъде удължена и след това. Срещата между Джошуа и Пулев е насрочена за 12 декември, като шансовете за фенове в залата са минимални. Поради тази причина мачът може да бъде преместен в по-удобната и икономична в тези условия зала.

„Не сме се отказали от O2, но ако няма фенове, няма смисъл да го правим там. Надявахме се на поне 3000 или 4000 души, но правителството има други приоритети към момента", заяви промоутърът на Джошуа - Еди Хърн. Още преди две седмици се заговори, че двубоят между Джошуа и Пулев може да се състои в по-малка зала от "О2 Арена" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички