Андреа извади документ срещу Кубрат: Купуваше имоти с любовниците си


Андреа извади документ срещу Кубрат: Купуваше имоти с любовниците си
Снимка: Facebook

12795 0

Андреа продължава да изважда компромати срещу вече бившата си половина - Кубрат Пулев. След 13-годишна връзка двамата се разделиха, като това стана ясно след пост на певицата. В него тя го обвини, че ѝ е изневерявал и го нарече лъжец.

Днес Андреа пусна нов пост във Facebook за покупко-продажба на имот в София, закупен от Пулев през 2019-та година, който бе придружен с гневен коментар: "Много ми е интересно, докато 5год. ми живееше в къщата...си купуваше имоти с любовниците си...бащата на това момиче знаеше ли бе?!".

Няколко часа по-късно обаче постът бе изтрит. Припомняме, че това е втора раздяла за двамата в рамките на няколко месеца. В края на 2019 година те отново бяха разделени, но в крайна сметка се събраха. Сега обаче, гледайки публикациите на Андреа, това изглежда като невъзможна задача. А дългия пост, с който тя обяви раздялата си с Кубрат - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички