ФИФА връчи утешителна награда на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


ФИФА връчи утешителна награда на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

2313 0

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо не остана подминат от ФИФА по време на ежегодната церемония, на която се връчват наградите за най-добрите играчи и треньори за годината. Наградата за Футболист №1 на 2021 година отиде при Роберт Левандовски, но и Роналдо получи награда.

Макар и да не изигра най-силния си сезон, Кристиано оглави вечната голмайсторска листа за най-много попадения с националния отбор. От ФИФА му връчиха специална награда за приноса му към световния футбол. Освен това Роналдо попадна в идеалния отбор на ФИФА.

Кристиано получи наградата си лично в студиото на ФИФА. "Благодаря за наградата, много е красива. Искам да благодаря на всички мои съотборници през всичките тези 20 години. Никога не съм си помислял, че ще подобря този рекорд. Специална награда на ФИФА е голяма чест. Да бъда голмайстор номер 1 в историята е нещо невероятно", каза Кристиано.

"Всичко се дължи на страстта към играта и се забавлявам сам себе си, когато реализирам. Мотивацията ми е винаги да бележа голове. Чувствам се добре и продължавам да работя страшно много, както когато бях на 18 години. Страстта ми не се е променила, надявам се да играя още 4-5 години, всичко е в главата ми", добави още той.

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички