За феновете: Красавица се разголва в името на женския футбол (СНИМКИ)


За феновете: Красавица се разголва в името на женския футбол (СНИМКИ)
Снимка: instagram.com/agataisabelva

4205 0

Вторият капитан на женския отбор на италианския Венеция - Агата Чентасо, често бива определяна като една от най-красивите футболистки в света.

Радост за феновете на и извън терена

Прелестната полузащитничка носи цветовете на втородивизионния тим от своята родина и същевременно с това радва своите фенове и извън терена, публикувайки провокативни снимки на тялото си.

Красавицата се радва на сериозен интерес в социалните мрежи. Нейният "Инстаграм" профил е следван от над 57 000 души, голяма част от които мъже.

Своята аудитория Чентасо често радва с по-разголени снимки в бикини, както и такива с топка в крака. За всичко това обаче тя твърди, че има основателна причина.

В името на футбола!

"Щастлива съм, гледам на това като възможност, тъй като ми позволява да направя спорта си по-известен. Искам да помогна женският футбол да стане по-популярен", споделя италианката, цитирана от "The Sun".

Въпреки усилията ѝ, нежната част от футбола е далеч по-малко позната на широката общественост. Лица като Чентасо, Алиша Леман и Алекс Морган обаче значително спомагат за положителната тенденция на повишен интерес последните години.

Футболът, съчетан със сексапил обаче, понякога носи и негативи. За това споделя самата Леман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички