Най-секси футболистката се жалва: Феновете не оценяват качествата ѝ на терена


Най-секси футболистката се жалва: Феновете не оценяват качествата ѝ на терена
Снимка: Instagram

4218 0

Звездата на женския футбол и Астън Вила - Алиша Леман разкри недостатъците на огромната си популярност в социалните мрежи.

С повече от 11 милиона последователи в Instagram, футболистката има повече фенове от своя швейцарски сънародник Роджър Федерер – един от най-великите спортисти на всички времена.

Благодарение на огромната си фенска маса, Леман получава изобилие от комплименти и в момента е спонсорирана от гиганта в спортната екипировка - Adidas.

Леман - недоволна от известността?

Леман вече говори за негативите от наличието на такава голяма платформа. В интервю за talkSPORT 24-годишната професионалистка разкри как иска феновете да ценят качествата и само и единствено като футболист.

"Някои хора просто отварят профилите ми в социалните мрежи и дори не знаят, че всъщност играя футбол", споделя Леман.

"Мисля, че понякога е малко трудно, защото очевидно играя, тренирам всеки ден като всички останали. Играя всеки уикенд и понякога е трудно, защото твоите почитатели не знаят с какво се занимаваш".

"Аз съм истински футболист. Работя здраво всеки ден. Искам да бъда най-добрата версия на себе си във футбола и това е моят приоритет в живота", каза още футболистката на Вила.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА НАШАТА ГАЛЕРИЯ С ГОРЕЩИ СНИМКИ НА АЛИША ЛЕМАН.

С повече от 11 милиона последователи в Instagram, полузащитникът има повече последователи от своя швейцарски сънародник Роджър Федерер – един от най-великите спортисти на всички времена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички