Виталий Кличко с изненадващ отговор на питане какво би казал на Путин


Виталий Кличко с изненадващ отговор на питане какво би казал на Путин
Снимка: Getty Images

9882 0

Бившият световен боксов шампион в тежка категория Виталий Кличко отговори изненадващо на въпроса би ли искал да се срещне с руския президент Владимир Путин и какво би му казал. Понастоящем по-големият брат Кличко е кмет на Киев и активно участва в защитата на града и военните действия срещу Русия.

"Нямам желание да се срещам с Путин. Как може изобщо да искате да се срещнете с убиеца на хиляди хора? Невинни хора. Как можете да искате да унищожите логистиката, икономиката на една страна? Сега има милиони бежанци. Целият свят сравнява случващото се с 1936 година или с нацистка Германия, когато започна всичко", коментира градоначалникът пред "Українській правді".

"Няма за какво да говоря с него. Разбирам, че човекът вече не възприема адекватно света. Не е нужно да се срещам с него. Има хора, с които е по-добре да не се виждаш изобщо, защото имат лоша енергия", допълва Кличко. На подобен въпрос трябваше да отговаря наскоро и брат му Владимир - ето какво каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички