Владимир Кличко: Путин? Здрав човек не би направил това, което той прави в Украйна


Владимир Кличко: Путин? Здрав човек не би направил това, което той прави в Украйна

5223 0

Украинската боксова легенда Владимир Кличко изказа цялата си омраза и ненавист към руския президент Владимир Путин, който води война с неговата страна. Ветеранът, който слезе от ринга преди няколко години, намекна, че Путин не е психически здрав.

"Какво бих казал на Путин? Не става дума за мен. Президентът на Франция Макрон многократно разговаря с него. Не можете да разберете злосторника. Владимир Путин не живее в реалния свят. Истински, здрав човек никога не би направил това, което Путин, путинова Русия прави в Украйна - убива невинни хора", заяви по-младият брат Кличко в интервю за "FRANCE24".

"Мисля, че всички разговори вероятно няма да доведат до нищо, защото всички са еднакви. Действията говорят по-силно от думите. Руската армия убива цивилни - това са действия, това е образът на руската армия и на президента Путин", допълва бившият световен шампион в тежка категория. А ето какво каза Кличко за руските граждани и военни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички