Високо IQ: Най-гениалните моменти в спорта (ВИДЕО)


Високо IQ: Най-гениалните моменти в спорта (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1189 0

Светът на спорта е изпълнен с толкова много красиви мигове, че за събирането им на една филмова лента ще са необходими години. Гениалността в спорта обаче е нещо, което си заслужава да се издига на пиедестал всеки път, когато се случи.

През годините много спортисти са се доказали като хора с изключителен интелект. Високото IQ е необходимост за всеки спортист, който иска да достигне до върховете на елитния спорт. А с това идват и всички онези магически моменти, които ще останат завинаги в историята.

Видео на AshStudio7 в YouTube събира някои от най-гениалните изпълнения в спортове като футбола, баскетбола, тениса, хокея и ръгбито. Сред тях са моменти, в които са въвлечени и спортни суперзвезди.

Маестрото, който знаеше как с един пас да разсече всяка отбрана (ВИДЕО)

Във видеото попада хитрото изпълнение на футболиста на Реал Мадрид Начо от 2017 година, когато вкара от пряк свободен удар във вратата на Севиля без нито един от играчите на андалусийци да разбере. Друг момент е легендарен залъгващ пас на ЛеБрон Джеймс, с който прати цялата отбрана на съперника в друга посока.

Ник Кирьос пък е един от тенисистите, който редовно изумява с нестандартни и виртуозни изпълнения. Едно от тях бе срещу Рафаел Надал на Уимбълдън, когато австралиецът изпълни сервис отдолу и не остави шансове на испанеца въобще да стигне до топката.

Вижте част от най-гениалните спортни моменти във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички