Вили Вуцов с тежка изповед: В момента съм, да не кажа, жив труп, но нямам нищо


Вили Вуцов с тежка изповед: В момента съм, да не кажа, жив труп, но нямам нищо
Снимка: https://fcyantra.bg/gallery

4940 0

Наставникът на Янтра Велислав Вуцов говори пред клубния канал като по думите му стана ясно, че се намира в тежкото здравословно състояние. А най-голяма помощ му оказва един от синовете му - Светльо Вуцов, който е вратар в Славия.

Тежка изповед от Вуцов

"Светльо е тук, той ме взе от болницата. Благодарен съм на Светльо, че това, което той прави за мен, не знам как ще му се отблагодаря. Аз в момента съм, да не кажа, жив труп, но нямам нищо. Ако той не идва, детето идва от вкъщи, качваме се, вдига ме от кревата, сваля ме долу, вдига ми гащите, обува ми гащите. Да не казвам неща, но той е човекът, който ме води до болницата с колата, взима ме с количката, води ме, връща ме. Жалко, че в понеделник тръгва на лагер в Банско със Славия", заяви Вуцов.

"Аз съм от тези хора, които имат приятели. Има опашка, която ме чака, за да ме вози. Светльо е пич, казано на наш език. Единствената му грешка в живота, той си я знае. Някой му вкара някаква лимка, че е чорбар. Това е наистина болезнено състояние. Обещал съм му някой ден с патериците да го бия по главата, докато не го изплюе това нещо. Но той е мъж, който е в малко по-тежко състояние, като мен. Има затруднения след контузията. Ще излезе от тях, убеден съм. Той е мъж с главно "М". И понеже е мъж, добро момче и пич, ще излезе. Дано не играе срещу нас, защото му казах, че ще ги бием и като ги бием – ще го обвинят, че той е виновен. Така че по-хубаво да гледа отстрани", допълни той, както и, че не се бърка във вътрешните работи на Славия относно решения за неговия син. Наскоро той заяви, че е длъжен да се излекува.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички