Вили Вуцов в най-емоционалния мач за Купата на България: Трима от фамилията едни срещу други


Вили Вуцов в най-емоционалния мач за Купата на България: Трима от фамилията едни срещу други
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2914 0

Въпреки че на 1/16-финалите за Купата на България няма как да има сблъсъци между елитни отбори от Първа лига, то се заформиха някои наистина любопитни двойки. А една от тях ще противопостави трима членове на семейство.

Става въпрос за Вуцови. От едната страна е Славия, а от другата - Янтра Габрово. За "белите" в действие ще видим един от най-перспективните български вратари - Светослав Вуцов. Втородивизионният тим пък е ръководен от баща му Вили Вуцов, а като полузащитник там се подвизава и другият му син Петър Вуцов.

Столичани не са в никак добра форма, като се намират на предпоследното място в българската Първа лига - със само точка над последния Етър. Янтра пък заема шестото място във Втора лига, а голямата цел е промоция. Тимът е на 6-о място със 17 точки от 11 мача. 

Вижте и пълния жребий за Купата на България - Левски с късата клечка, Лудогорец с голям късмет, а ЦСКА, Локо Пловдив и Черно море с коварни съперници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички