ВИДЕО: Роналдо показа как изкарва рождения си ден


ВИДЕО: Роналдо показа как изкарва рождения си ден
Снимка: Getty Images/Gulliver

4377 0

Звездата на Ювентус и Португалия Кристиано Роналдо показа как прекарва деня на своя рожден ден. Днес, 5-и февруари, нападателят навърши 35 години и днес публикува видео, на което показва как тренира усилено. Което не е изненада, тъй като Роналдо често е сочен за пример за футболист, който работи неуморно, за да става все по-добър.

По време на своята 18-годишна кариера той е играл за три от най-големите европейски отбори - Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус, и е спечелил забележителните 19 трофея. На 18-годишна възраст сменя родния си Спортинг (Лисабон) с гранда от Манчестър и много бързо се откроява в състава на сър Алекс Фъргюсън, като продължава да е любимец на феновете на "червените дяволи".

През лятото на 2009 година Роналдо осъществява трансфер в Реал Мадрид. Именно там се превръща в легенда със своите 450 гола за девет сезона. С екипа на “белите” печели цели четири пъти Шампионска лига. През 2016 година пък става европейски шампион с Португалия, а през лятото на 2018 година премина в Ювентус, където продължава да пише история. А за кой английски клуб е мечтаел да играе португалецът вижте в този материал.

View this post on Instagram

Happy birthday to me!!😅💪🏽🤪

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички