ВИДЕО: Кубрат Пулев показа какво представлява българската сауна


ВИДЕО: Кубрат Пулев показа какво представлява българската сауна
Снимка: БГНЕС

13028 0

Българският боксьор Кубрат Пулев показа, че може да запази доброто си настроение дори и в условие на пандемия и без да пада духа му. Кобрата пусна любопитно видео в една от социалните мрежи, което озаглави "Българската сауна".

В клипчето освен Пулев, присъстват и двама негови приятели. Тримата явно излизат от сауна, а Кубрат директно се хвърля в снега, а един от приятелите му сипе закани към световния шампион Антъни Джошуа. Кубрат трябва да се изправи срещу британеца на 20 юни, ако датата не претърпи промяна заради вируса.

"Чувствам се перфектно, важното е да остане духът здрав, да бъдем смели и същевременно да спазваме правилата. Всички заедно. Така ни постави ситуацията, че трябва да действаме и решаваме заедно. Трябва да бъдем много гъвкави и да устоим на това. За някои е предизвикателство, за мен е нещо много важно", заяви преди няколко дни Кобрата относно ситуацията, която настъпи заради коронавируса. Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн пък обяви, че е много вероятно срещата да не се изиграе по план.

@kubrat_pulev

##sport ##condition ##sportlove ##joke ##fit ##running ##punch ##bulgaria ##natural ##happylife ##sofia ##power ##funny ##fighter ##sportcenterpulev ##crazy ##boxing

♬ original sound - kubrat_pulev

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички