ВИДЕО: Кубрат Пулев показа какво представлява българската сауна


ВИДЕО: Кубрат Пулев показа какво представлява българската сауна

10588 0

Българският боксьор Кубрат Пулев показа, че може да запази доброто си настроение дори и в условие на пандемия и без да пада духа му. Кобрата пусна любопитно видео в една от социалните мрежи, което озаглави "Българската сауна".

В клипчето освен Пулев, присъстват и двама негови приятели. Тримата явно излизат от сауна, а Кубрат директно се хвърля в снега, а един от приятелите му сипе закани към световния шампион Антъни Джошуа. Кубрат трябва да се изправи срещу британеца на 20 юни, ако датата не претърпи промяна заради вируса.

"Чувствам се перфектно, важното е да остане духът здрав, да бъдем смели и същевременно да спазваме правилата. Всички заедно. Така ни постави ситуацията, че трябва да действаме и решаваме заедно. Трябва да бъдем много гъвкави и да устоим на това. За някои е предизвикателство, за мен е нещо много важно", заяви преди няколко дни Кобрата относно ситуацията, която настъпи заради коронавируса. Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн пък обяви, че е много вероятно срещата да не се изиграе по план.

@kubrat_pulev

##sport ##condition ##sportlove ##joke ##fit ##running ##punch ##bulgaria ##natural ##happylife ##sofia ##power ##funny ##fighter ##sportcenterpulev ##crazy ##boxing

♬ original sound - kubrat_pulev

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама