Джошуа няма да търси нокаут срещу Кубрат Пулев, смята непобеден на ринга


Джошуа няма да търси нокаут срещу Кубрат Пулев, смята непобеден на ринга
Снимка: Gulliver/GettyImages

3867 0

Настоящият сребърен медалист от Олимпийските игри в Рио Джо Джойс направи прогноза за двубоя между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Според него британеца ще стигне до победата, но няма да го направи чрез нокаута. Засега двубоят е насрочен за 20 юни, ако не претърпи промяна заради пандемията от коронавируса.

"Няма как да сме сигурни, все пак говорим за „тежка“ категория, където един удар може да промени всичко. Въпреки това съм убеден, че Джошуа ще постигне победа в този мач. Смятам, че той ще продължи да прави това, което му донесе успех в предишната среща и което е научил през годините. Не мисля, че ще преследва нокаут, но все пак, ако му се отдаде възможност, всички знаем с какъв арсенал разполага той", сподели Джойс пред BoxingScene.com.

Британецът постигна 10 поредни успеха на професионалния ринг, като е планирано да излезе срещу сънародника си Даниел Дюбоа на 11 юли в Лондон. Той се намира на 20 позиция в "тежка“ категория в авторитетната боксова ранглиста на сайта boxrec.com. Джойс е един от само 4 боксьори в топ 20 без допусната загуба. По-рано пък Боб Аръм разкри слабото място на Джошуа и сподели защо Пулев има огромни шансове - ето какво сподели.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички