ВИДЕО: Какво се случи на фена, който направи комплимент на жената на Алвеш?


ВИДЕО: Какво се случи на фена, който направи комплимент на жената на Алвеш?
Снимка: Instagram

5360 0

Защитникът на Барселона Дани Алвеш показа едновременно чувството си за хумор и своята ревност към половинката си Йоана Санц. Бразилецът беше изловен от феновете на прибиране от "Камп ноу" след победата над Атлетико (Мадрид) с 4:2 в Ла Лига. В колата до футболиста беше неговата красива любима.

Един от феновете, които спряха колата им, каза на Дани през стъклото: Ти си готин, но приятелката ти е много яка". При тези думи брюнетката избухна в смях, а Алвеш направи жест с ръка, с който показа, че запалянкото ще си има неприятности, ако заглежда Йоана.

Видеото с този момент беше качено в социалните мрежи и самият Алвеш също го публикува в Туитър. Като коментар той написа: "Не пожелавай жената на ближния си".

Дани и красивият модел са заедно от няколко години. Те се ожениха през 2017 година (подробности тук). Йоана, която е с 10 години по-млада от 38-годишната звезда, е негова втора съпруга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички