Тите повика отново Дани Алвеш в националния отбор на Бразилия


Тите повика отново Дани Алвеш в националния отбор на Бразилия
Снимка: Getty Images/Guliver

1029 0

Националният селекционер на Бразилия Тите повика ветерана Дани Алвеш за последните два мача на "селесао" от Световните квалификации срещу Еквадор и Парагвай. Алвеш за последно игра на Копа Америка през 2019 г. за тима, като изключим участието му в олимпийския тим в Токио.

В отбора са включени и крилата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор и Родриго. Голямата звезда на отбора Неймар все още се възстановява от контузия в клубния си отбор ПСЖ и остана извън състава.

"Трябва да сме много внимателни с нашите млади футболисти. Трябва да сме спокойни и да не вдигаме очакванията. Винисиус е трети сезон в Мадрид и се доказа. Колко пъти той беше с нас? Това е процес и трябва да сме внимателни", каза Тите.

"Той игра много срещу Аржентина и беше най-добрият на терена. Той вече показва това ниво, което и в Реал Мадрид. Трябва да му позволим да се развие и да укрепне дори с тежестта на фланелката на Бразилия"

Фелипе Коутиньо, който се присъедини към Астън Вила под наем, запази мястото си в тима. Освен това са повикани Фабиньо и Лукас Пакета, които ще трябва да пропуснат мача с Еквадор на 27 януари поради наказания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички