ВИДЕО: Христо Стоичков пее "Моя страна, моя България" на сватба


ВИДЕО: Христо Стоичков пее "Моя страна, моя България" на сватба
Снимка: БГНЕС

6688 0

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, бе един от гостите на сватбата между малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета и футболиста Георги Коруджиев. Стоичков бе част от ВИП гостите, като бе довел и жена си - Марияна. По време на сватбата легендарният номер 8 изпълни по прекрасен начин българския хит "Моя страна, моя България" на Емил Димитров.

Илияна Раева разказва за случилото се във социалната мрежа Фейсбук: "Споделям ви един клип от сватбата на дъщеря ми Виолета и синът ми Георги Коруджиев. Една от изненадите на сватбата беше гостите да пеят песни, чиито имена са залепени под масата на мястото, на което седят. На неповторимия Ицо Стоичков и ослепителната му съпруга Марияна се падна “Моя страна, моя България”! Разбира се, много от гостите не издържаха и станаха да пеят с него. Беше уникално усещане".

"Песента на великия Емил Димитров “Моя страна, моя България”е най-подходяща за моментното ми прекрасно състояние, че вече съм си у дома, в България..." - завършва Раева. А какво интересно твърдение отправи Стоичков по адрес на Димитър Бербатов - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички