Стоичков бесен: В Барселона няма място за Неймар! (ВИДЕО)


Стоичков бесен: В Барселона няма място за Неймар! (ВИДЕО)

8329 0

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков коментира възможността нападателят на ПСЖ Неймар да се завърне на "Камп Ноу". Ней е много близко до това отново да облече екипа на тима от "Камп Ноу", след като през лятото на 2017 година плати клаузата си от 222 милиона евро, за да напусне каталунците и да премине във френската столица.

Сега според медиите в Испания и Франция бразилецът е изключително близко до това да се завърне отново в Барса. В Париж дори писаха, че ръководството на шампиона на Лига 1 е приело половината условия на Барселона и сделката е изключително близко до приключване. Това обаче не се хареса на Камата и той не го скри.

"В Барселона няма място за Неймар! Нямат нужда от него. В тима има играчи като Меси, Гризман, Суарес и Дембеле, къде ще играе Неймар? А и феновете са му обидени заради начина, по който си тръгна. Едва ли ще му простят.

Може да има и играчи, които искат Неймар да се върне и да говорят с ръководството да осъществи това. Барселона обаче няма парите да си позволи връщането на Неймар, а и ако това стане, той ще бъде бомба със закъснител в съблекалнята. 

Барселона не показва уважение към играчите си в момента и се опитва да ги махне. Иван Ракитич е пример за това, защото той е винаги се е раздавал за тима. За Филипе Коутиньо платиха 150 милиона и също не го искат. Аз не го защитавам без причина, той има качества, но имаше тежък период. Класата му обаче е безспорна", сподели Стоичков.

Наскоро пък Неймар с поредното си изказване вбеси феновете и ръководството на ПСЖ. Какво каза този път бразилецът може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички