Стоичков: Бербатов можеше да завърши кариерата си в Барселона

Голямата футболна звезда на България от последните 10-ина години - Димитър Бербатов, е имал възможност да играе в Барселона. Това е било след раздялата му с Манчестър Юнайтед, която се случи през 2012 година. Разкритието направи другата голяма звезда на футбола ни, но в по-далечното минало - Христо Стоичков.

"Само мога да съжалявам, че Митко не завърши кариерата си в Барселона. Имаше такъв предварителен разговор след Манчестър Юнайтед. Ако се бяха случили нещата така и аз да имам право да вадя пари, щях да го взема веднага в Барселона. Времената бяха такива, орисията е била такава, че да остане да играе в Англия", заяви Камата за вестник "Труд".

Стоичков: Реал ми предлагаше три пъти повече от това, което получавах в Барса

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разказа любопитни момента по време на престоя си в Барселона. Той сподели, че е отказал предложени...

"Където и Митко да отиде, той остави една диря във футбола. През годините той показа, че е важно постоянството. Никой не е станал футболист от днес за утре", допълни легендарният футболист. А кой и защо е заложил 100 милиона песети на Стоичков вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!