Веселин Маринов оцени пеенето на Роналдо и посочи защо е спрял с футбола на 38 (ВИДЕО)


Веселин Маринов оцени пеенето на Роналдо и посочи защо е спрял с футбола на 38 (ВИДЕО)

4408 0

Една видна българска фигура - големият Веселин Маринов, даде любопитно интервю, в което се върна назад към времето, в което играеше футбол. Той споделя защо се е отказал от него на 38 години, а малко преди тази тема бе помолен да коментира уменията на Кристиано Роналдо, що се отнася до неговото пеене.

Маринов сподели, че не може да каже нищо негативно за изпълнението на португалеца, защото е като "всички хора, които се опитват да си пеят в компания". Той подчерта и че каквото и да стори известен човек, ще получи отзвук.

"Какво да кажа, не бих се изказал негативно за това негово изпълнение, тъй като той е част от всички онези хора, които се опитват да си пеят в компания с приятели. Почти не можеш да разбереш как пее, защото гласът от оригинала се чува повече. Емоционално е, харесва ми тази песен. Когато си много популярен, всичко се отбелязва в медиите. Каквото и да направиш - хубаво или лошо. В случая това е емоция" - започна Маринов пред bTV, а след това коментира и собствената си футболна кариера.

Футболистът Веселин Маринов

"Когато аз съм играл футбол, колкото и да не е било в големи мащаби, съм го изживявал по някакъв начин. Не съм бил докоснат от голямата сцена, за да търся голямото сравнение между емоциите от футбола и пеенето.

Много се притеснявах, трябваше да направя нещо хубаво в началото на мача, защото това ме отпускаше, това ми даваше някакси криле да играя както аз си знам и от тази гледна точка смятам, че двете неща са много близки. Когато успееш да преодолееш притеснението как ще се справиш,  изваждаш най доброто от себе си. До 38 години играх във В група. Много обичам футбола. Играх допоследно, докато един противников футболист не ме изхвърли в рекламните пана и ми скъса един триглав мускул. Професор ме прегледа и каза, че е по-добре да остане така, отколкото да оперираме. Тогава реших, че е време да спра с тези селски групи" - заяви още Веселин Маринов.

Голямата българска личност не е единственият, който говори за Кристиано в последно време след думите на португалеца, които разбуниха духовете преди Световното. Оказва се, че в Манчестър Юнайтед не вярвали, че новороденото дете на Роналдо е било болно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички