В Румъния: Треньор обяви, че Уилямс и Шарапова не са се харесвали заради Димитров


В Румъния: Треньор обяви, че Уилямс и Шарапова не са се харесвали заради Димитров
Снимка: Getty Images/Guliver

15600 0

В съседна Румъния се развълнуваха от връзката между тяхната актриса и модел Мадалина Генеа и българския тенисист Григор Димитров. Във връзка с това медии на север от Дунав цитираха интервю на треньора Рик Мачи, в което той говори за две от бившите приятелки на Димитров.

Мачи е работил и със Серина Уилямс, и с Мария Шарапова. В интервю за sportskeeda.com той намекна, че двете тенисистки не са се харесвали заради родния плейбой.

Публична тайна е, че през 2012 г. Григор е имал връзка с американката. Година по-късно той се появи с рускинята и имаше дълга връзка с нея. В Румъния отбелязват, че тяхната Мадалина се е захванала с мъж, който е "известен по цял свят като истински завоевател".

"Мария Шарапова говори за съперничеството си със Серина, но съперничеството трябва да е двустранна афера. Не знам, но Серина води с 20:2 в директните мачове", отбелязва треньорът пред цитираното издание.

"Когато беше на 11 години, Мария дойде при мен с баща си Юри, той познаваше Серина. Говорихме много за това, то винаги е било нейната цел (да победи Уилямс). Но в крайна сметка това приличаше повече на котешка битка, отколкото на съперничество. Може би не са се харесвали заради нещо друго", отбелязва Мачи.

Румънският "Digi Sport" пише, че Мачи визира Григор Димитров, когото двете не можеха да си поделят в един момент. По непотвърдена информация Уилямс е завиждала на Шарапова, че плени сърцето на българина за няколко години. Повече за новата тръпка на Григор - Мадалина Генеа, можете да научите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички