В Мексико съжаляват: Караница с Григор спряла Шарапова от триумф в Акапулко


В Мексико съжаляват: Караница с Григор спряла Шарапова от триумф в Акапулко

20961 0

Тези дни стана ясно, че бившият номер едно при мъжете Карлос Алкарас няма да участва на тенис турнира в Акапулко. Това стана повод за мексиканския портал esto.com.mx да направи материал за големите имена, пропускали да участват в турнира по една или друга причина.

Как Гришо "провали" Шарапова в Акапулко?

Сред тези имена попадна и бившата номер едно при жените Мария Шарапова, която се е оттеглила от турнира през 2015 година преди полуфиналите заради стомашно заболяване. Изданието пише, че причината за отказа на рускинята е свада с тогавашния ѝ приятел - първата ракета на България Григор Димитров.

Изданието не разкрива повече, отбелязва, че се позовава на слухове. Както е известно, родната звезда и Шарапова бяха двойка в периода 2013-2015 година. Първият слух за раздялата им се появи през април 2015 г., малко след турнира в Акапулко.

През юли същата година Димитров потвърди, че вече не е с руската красавица, но оттогава досега не е казвал лоша дума за нея. Неотдавна Sportlive.bg разгледа въпроса защо Шарапова заряза Гришо и правилен ход ли бе това. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички