"Прави всичко, освен да печели титли": Феновете избухнаха с коментари след голите Гришо и Генеа


"Прави всичко, освен да печели титли": Феновете избухнаха с коментари след голите Гришо и Генеа
Снимка: instagram.com/officialmadalinaghenea

12096 0

Първата ракета на България Григор Димитров успя да изненада всички, които го следват в Instagram, с горещите снимки, които си пусна заедно със своята нова любима - Мадалина Генеа.

Тенисистът и румънската актриса и модел публикуваха 4 свои снимки, на които той е гол до кръста, тя е по бельо, и се натискат, видимо под въздействието на страстта. Няколко часа по-късно снимките изчезнаха от профилите и на двамата.

Феновете заляха страниците на българина и румънката с коментари, като сред тях имаше доста интересни. "Уау, Григор, знаем, че си най-красивият мъж в Тура, но това е прекалено, приятелю", пише фен на Димитров.

"Той ще прави всичко друго, освен да спечели някоя титла", критикува го друг негов последовател. "Защо Григор вече направи достъпен профила си в "OnlyFans"?", гласи трети забавен коментар.

Няколко от феновете на Григор бяха неприятно изненадани от татуировката на българина. На снимките лъсна някаква част от крило или перо, разположена отляво на корема му.

"Знаех ли, че Григор има отвратителна татуировка там? Или е само за снимките?", недоумява още един коментирал горещите снимки. По-рано стана ясно, че Мадалина има дете от милионер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички