Лолита, Шерцингер или Шарапова: Къде Григор Димитров уцели в десятката? (ГАЛЕРИЯ)


Лолита, Шерцингер или Шарапова: Къде Григор Димитров уцели в десятката? (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: снимки: Getty Images/Guliver; колаж: SportLive.bg

53815 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров безспорно е един от най-привлекателните на външен вид спортисти към момента. Хасковлията често получава комплименти от нежния пол, но и от своите колеги-тенисисти, като на няколко пъти е определян за най-красивия в ATP тура.

Наскоро Гришо навърши 30 години и го отпразнува с половинката си Лолита Османова в Хасково (галерия), но "влиянието" му над жените далеч не е намаляло от ранните му години, когато тепърва пробиваше в световния тенис и си създаде име.

Обяснимо, много представителки на нежния пол биха искали да са дамата до него, като не правят изключение и най-популярните и красиви имена в спорта, а и извън него. Колкото до връзките на хасковлията, за широката общественост са известни 6 от тях. Пловдивчанката Симона е първата и единствената българска любов за Димитров, още от юношеските му години.

В хронологичен ред следват Романа Табак, която е от Словакия (с нея Григор започва да излиза през 2008 година, когато печели юношеския "Уимбълдън"), и вече световно известните - Серина Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер. Настоящата му приятелка, както вече споменахме, е руската красавица Лолита Османова.

СЕРИНА УИЛЯМС НАПРАВИ ПОДАРЪК НА ГАДЖЕТО НА ГРИГОР ДИМИТРОВ - ЛОЛИТА

Безспорно, ако трябва да "въведем" критериите красота, популярност и продължителност на връзката, то три от дамите, с които е бил Григор Димитров, изпъкват пред останалите. Това са последните му три приятелки - Мария Шарапова, Никол Шерцингер и Лолита Османова.

Бившата номер 1 в тениса, която е и с 4 години по-голяма от българина, се задържа с него за около 3 години. Популярната американска певица, танцьорка, манекенка и актриса е дори още по-възрастна от Димитров - с 13 години. Двамата се задържаха за около 2 години заедно. А с Лолита Григор е вече от почти година заедно. Въпреки че връзката им е "прясна", те вече бяха в Хасково и рускинята се запозна с родителите на Димитров. Лолита дори качи снимки и похвали България с два епитета (вижте подробности).

За нас, верните привърженици на Григор Димитров, е най-важно той да се чувства добре и да показва най-доброто от себе си на кортовете. Половинката до него трябва да остава на заден план, но все пак неминуемо оценяваме красотата на жените до него. Вижте ГАЛЕРИЯ на Шарапова, Шерцингер и Османова и преценете коя е най-красивата и секси по ваше мнение.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Гришо с "най-тежкото престъпление в Швейцария" 

Лолита определи България с два епитета и СНИМКИ

Специалният поздрав на Стоичков за Гришо (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички