Стоичков: Как човек като Бил Гейтс преди 5 г. е знаел, че 2020 г. ще има голяма пандемия


Стоичков: Как човек като Бил Гейтс преди 5 г. е знаел, че 2020 г. ще има голяма пандемия
Снимка: printscreen

4688 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков отново коментира темата с коронавриуса, след като преди време обяви, че според него вирусът е измислен от специалист. Освен това разказа и колко трудно му е било в началото, когато бе пълната изолация.

"Не може един човек като Бил Гейтс преди пет години да каже, че 2020 г. ще има голяма пандемия. Тези хора знаят за какво става въпрос, подготвени са за тази пандемия. Няма кой да ме убеди и да ми докаже обратното на тези твърдения. Самият той излиза и го казва кога ще свърши този тежък период – през 2021 г. Е, как ти го знаеш, пък другите професори и специалисти по този въпрос не го знаят? Всички тези, които излизат и говорят, малко да вземат да почетат! Били големи професори, доценти били, фелдшери и подобни… Малко да почетат откъде идва тази зараза.

Чувам всеки какво говори и затова сме на това дередже! Имаме един щаб, в който са големи професионалисти, дали Мутафчийски, Кунчев… Хората са ги избрали те да казват какво трябва да правим. Не може ние да се разминаваме и един, и втори, и трети… Един казал едно, друг казал нещо друго. Ако ти не уважаваш този човек, който ти казва данните всеки ден какво се случва в България, какво трябва да се направи и нямаш уважението към този човек, какво искаш да правим? Аз как се пазя, как пазя моето семейство? Защото знам за какво става въпрос. Значи другите може да не се пазят, а аз трябва да се пазя! Така не става тази работа!", заяви Стоичков за предаването „Код Спорт“ по ТВ+.

"Първоначално ми беше много тежко, защото повече от 40 дни ни забраниха да напускаме домовете. Единствено ходих само до магазина с всички предпазни средства, които имахме като заръка. Всичко, каквото правехме за телевизията беше от домовете. Всеки си има камера, компютър, с който се свързахме с конферентни връзки. Общо взето първите месеци беше най-трудно. След това, когато започнахме по двама, по трима, по пет човека в различните програми, много ни пазиха и продължават, защото все пак аз знам за какво става въпрос. В последно време ги слушам кой ли не се изказва неподготвен по тези въпроси, което е малко стряскащо за хората. Но те си знаят как да го съобщят на хората. Аз не се притеснявам, предпазвам се във всяко едно отношение".

А за какво Камата би разменил своята "Златна обувка" от Мондиал 1994 вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички